Rautio Eesti OÜ -Nykyaikainen rakentaminen vaatii suunnitteluosaamista myös urakoitsijan puolelta

Rautio Eestin suunnitteluosasto

Rautio Eestin suunnitteluosasto on erikoistunut erilaisten infrarakenteiden kuten meluesteiden, kevyen liikenteen siltojen, katosten ja erilaisten kaiteiden suunnitteluun. Suunnittelijamme Priit Luik ja Roland Kranich käyttävät työssään sekä 3D- tuotemallipohjaista että perinteistä CAD-suunnittelua.

”Pidän Solidworksista. Se taipuu hyvin monimutkaistenkin rakenteiden suunnitteluun. Lisäksi Solidworksin Photoview rendering on erittäin käytännöllinen työkalu ja käytän sitä paljon. Se mahdollistaa valokuvan kaltaisten kuvien luomisen 3D- malleista ja sallii myös hieman luovuutta, jolloin asiakkaalle menevä lopputulos ei jää vain tylsäksi mallinnokseksi.”

Suunnittelutiimillämme on kyky hioa erilaisia ratkaisuja vielä suunnittelupöydälläkin
toimivammiksi ja kustannustehokkaammiksi – asiakkaan edun mukaisesti.

Rautio Eestin suunnitteluosaston tiimi

Monimuotoisista teräsrakennekohteista vuosien varrella karttunut käytännön kokemus yhdistettynä suunnittelijoidemme tuoreeseen ammattitaitoon ja nykyaikaisiin ohjelmistoihin mahdollistaa innovatiivisten ratkaisujen ja lopputulosten syntymisen. Rakenteiden yksityiskohdat ja visuaalinen ilme mietitään ja hiotaan lopulliseen muotoonsa yhdessä tilaajien, arkkitehtien, pääsuunnittelijoiden ja konepajojen kanssa. Huolellisella suunnittelulla taataan projektin sujuva eteneminen sekä lopullisen rakenteen laatu ja pitkäikäisyys.

”Työni lopputuloksen tarkkuus on minulle tärkeää. Varaan aina ylimääräistä aikaa tarkistaakseni, että suunnitelmissa kaikki on kuten pitääkin” kertoo Priit Luik, Rautio Eesti OÜ:n suunnittelija.

Teräksen ohella suunnittelumme kattaa myös kaikki muut rakennusmateriaalit kuten betonin, puun ja kiven sekä läpinäkyvät julkisivut ja materiaalit.