Erityisosaamistamme ovat vaativat teräsrakenteet, meluesteet, raskaat nostot sekä siltojen huolto- ja korjaustoiminta.

M. Rautio palvelut

Toimitamme korkealaatuisia teräsrakenteita Suomeen ja Pohjoismaihin. Palvelumme kattaa
tuotteen valmistuksen, asennuksen sekä tarvittaessa suunnittelun täysin valmiiksi
kokonaisuudeksi.

  • Urakointiasennus M. Rautio Oy on sertifioitu yhteistyökumppani CE-merkityille EN 1090-1 mukaisille tuotteille aina korkeimpaan EXC4 toteutusluokkaan saakka.
  • Hitsaustoimintomme on sertifioitu EN ISO 3834-2 Kattavat laatuvaatimukset -mukaisesti.

Rautio on meluntorjunnan ammattilainen

Yrityksellämme on yli 20 vuoden kokemus meluesteistä. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä innovatiivisiin ratkaisuihin ja tarkkaan toteutukseen luovat pohjan meluesteemme pitkälle elinkaarelle. Vuosien varrella olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yli 50 meluesteprojektia eri puolille Suomea.

M. Rautio meluesteet

Patentoitu Melueste Rautio täyttää meluesterakentamisen nykyiset rakenteelliset ja ulkonäölliset vaatimukset

Kierrätettävä meluesteratkaisumme perustuu patentoimaamme absorboivaan meluestekasettiin ja sen runkorakenteeseen. Melueste Rautio on suunniteltu mahdollisimman huoltovapaaksi, ja sen kaikki osat suunnitellaan ja valmistetaan vaihdettaviksi. Teräsrakenteisen meluesteemme kunnossapito on huoletonta ja asentaminen nopeaa.

Meluesteen runkojärjestelmä koostuu suorakaidetolpista ja niiden väliin kiinnitettävistä absorboivista melunsuojauskaseteista. Melunsuojauskasetin julkisivu verhoillaan usein verkolla tai rimoituksella, jolloin meluesteen ulkonäkö saadaan arkitehtonisesti onnistuneeksi ja viimeistellyn näköiseksi. Tarpeen vaatiessa yksittäinenkin meluestekasetti, rima tai verkko on irrotettavissa ja vaihdettavissa – vaikka seinäosan keskeltä!

Melueste Rautio on varustettavissa esimerkiksi hätäpoistumis- ja kulkuovilla, ajoneuvoporteilla sekä irrotettavissa olevilla elementtiosuuksilla. Sähköistettyjen juna- ja metroratojen läheisyyteen rakennettavat meluesteet suunnitellaan ja rakennetaan maadoitettaviksi. Melueste Rautio täyttää ominaisuuksiltaan EN 14388 standardin mukaiset vaatimukset.

Toimitamme meluesteitä ST-, KV- ja KVR- urakoina.

Lataa esite

Täältä voit tutustua toteuttamiimme meluesteprojekteihin.

Korkealaatuisia teräsrakenteita vaativissa olosuhteissa

M. Rautio teräsrakenteet

Toimitamme monipuolisia teräsrakenteita asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Meillä on valmius toimittaa EN 1090-1 mukaisia CE- merkittyjä teräskokoonpanoja EXC4 luokkaan saakka.

Täältä voit tutustua toteuttamiimme teräsrakenneprojekteihin.

 Sillat ja kaiteet

M. Rautio sillat ja kaiteet

Urakointiasennus M.Rautio on toimintansa aikana toteuttanut ja asentanut yli 200 liittopalkkisiltaa. Erikoisosaamistamme ovat siltapalkkien nostot ja siirrot, siltoihin liittyvät teräsrakennetyöt sekä terässiltojen huolto- ja korjaustyöt.

Lisäksi toimitamme erikoiskaiteita sekä muita vaativia teräsrakenteita.

Täältä voit tutustua toteuttamiimme teräsrakenneprojekteihin.

Raskaat nostot ja siirrot

Meille on vuosien varrella kertynyt kokemusta niin siltojen, rakennusten kuin muidenkin raskaiden taakkojen nostoista ja nostojen suunnittelusta. Käytössämme on erittäin monipuolinen valikoima korkeapainetunkkausjärjestelmiä. Vaativien nostojen toteutus edellyttää ymmärrystä ja tietoa rakenteen käyttäytymisestä, sekä ehdotonta tarkkuutta turvallisuusnäkökohtien huomioimisessa.

Olemme mielellämme mukana auttamassa asiakasta raskaiden nostojen suunnittelussa ja toteutuksessa -ota yhteyttä!

Täältä voit tutustua toteuttamiimme teräsrakenneprojekteihin.

Ota yhteyttä!