Meluesteet – Rautio on meluntorjunnan ammattilainen

Yrityksellämme on yli 20 vuoden kokemus meluesteistä. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä innovatiivisiin ratkaisuihin ja tarkkaan toteutukseen luovat pohjan meluesteemme pitkälle elinkaarelle. Vuosien varrella olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yli 60 meluesteprojektia eri puolille Suomea.

M. Rautio meluesteet

Patentoitu Melueste Rautio täyttää meluesterakentamisen nykyiset rakenteelliset ja ulkonäölliset vaatimukset

Kierrätettävä meluesteratkaisumme perustuu patentoimaamme absorboivaan meluestekasettiin ja sen runkorakenteeseen. Melueste Rautio on suunniteltu mahdollisimman huoltovapaaksi, ja sen kaikki osat suunnitellaan ja valmistetaan vaihdettaviksi. Teräsrakenteisen meluesteemme kunnossapito on huoletonta ja asentaminen nopeaa.

Meluesteen runkojärjestelmä koostuu suorakaidetolpista ja niiden väliin kiinnitettävistä absorboivista melunsuojauskaseteista. Melunsuojauskasetin julkisivu verhoillaan usein verkolla tai rimoituksella, jolloin meluesteen ulkonäkö saadaan arkitehtonisesti onnistuneeksi ja viimeistellyn näköiseksi. Tarpeen vaatiessa yksittäinenkin meluestekasetti, rima tai verkko on irrotettavissa ja vaihdettavissa – vaikka seinäosan keskeltä!

Melueste Rautio on varustettavissa esimerkiksi hätäpoistumis- ja kulkuovilla, ajoneuvoporteilla sekä irrotettavissa olevilla elementtiosuuksilla. Sähköistettyjen juna- ja metroratojen läheisyyteen rakennettavat meluesteet suunnitellaan ja rakennetaan maadoitettaviksi. Melueste Rautio täyttää ominaisuuksiltaan EN 14388 standardin mukaiset vaatimukset.

Toimitamme meluesteitä ST-, KV- ja KVR- urakoina.

Lataa esite

Täältä voit tutustua toteuttamiimme meluesteprojekteihin.